Teollisuuden kunnossapito

Pori, Satakunta

Kodiltec Oy tarjoaa monipuoliset teollisuuden kunnossapidon palvelut Porin ja Satakunnan alueella. Tarjoamme mekaanista kunnossapitoa, teollisuussiivoukset, teollisuusmaalaukset, teollisuuspesut sekä piha-alueiden kunnossapidon.

Mekaaninen kunnossapito

Mekaaninen kunnossapito on tuotantoyritysten tärkein kunnossapidon osa-alue. Kun koneiden ja laitteiden mekaniikasta pidetään huolta, voidaan vähentää ennakoimattomien virheiden mahdollisuutta.

 

Teollisuuden kunnossapidon palveluidemme ansiosta tuotantolaitosten prosessien luotettavuus lisääntyy sekä turhat seisokkiajat vähentyvät. Lisäksi ammattitaitoisella kunnossapidolla on mahdollista pidentää tuotantolaitteiden käyttöikää ja lykätä kalliita uuslaitehankintoja.

Teollisuussiivoukset ja teollisuuspesut

Suunnittelemme teollisuussiivoukset aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja otamme huomioon erilaisten tuotantotilojen asettamat haasteet ja rajoitukset. Teollisuussiivous parantaa tuotantotilojen turvallisuutta, sillä massiiviset pölykuormat aiheuttavat tulipaloriskejä. Lisäksi puhtaat tuotantotilat ja puhdas hengitysilma ovat tärkeitä elementtejä työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden kannalta. Toteutamme myös kaikki teollisuuspesut vaativissakin olosuhteissa.

Teollisuusmaalaukset

Teollisuusmaalausten tavoitteena on suojata kappaleita epäpuhtauksilta ja pintavaurioilta. Teollisuusmaalauksissa on kiinnitettävä huomiota maalattavan kappaleen materiaaliin, käyttötarkoitukseen sekä käyttöolosuhteisiin.

Piha-alueiden kunnossapito

Huolehdimme yrityskiinteistöjen sekä tuotantolaitosten piha-alueiden kunnossapidosta ja viihtyvyydestä. Huoliteltu piha-alue lisää viihtyvyyttä sekä ennen kaikkea lisää turvallisuutta. Tavoitteenamme on turvalliset piha-alueet ja sujuva teidenkäyttö.

Teollisuuden kunnossapidon palvelut

Mekaaninen kunnossapito
Teollisuussiivoukset
Teollisuusmaalaukset
Piha-alueiden kunnossapito
Teollisuuspesut

Ota yhteyttä

24h huoltopäivystys

Email 

sarra@kodiltec.com
jussi@kodiltec.com

Kodiltec Oy

Y-tunnus: 3009298-9
Varpushaukantie 4 AS 7
28220 Pori