Kiinteistöhuolto ja talonmiespalvelut

Pori, Satakunta

Kiinteistöhuoltoa lattiasta kattoon

Kodiltec Oy tarjoaa monipuoliset kiinteistöhuoltopalvelut Porissa ja Satakunnassa. Monipuolisista kiinteistöhuoltopalveluistamme löydät katon pesut ja huollot, maalaustyöt, pihatyöt, pensasaitojen leikkuut, nurmikon leikkuut ja lumityöt. Asiakaskuntamme koostuu pääosin taloyhtiöistä ja yksityisistä kotitalouksista.

Varaa talonmiespalvelut suoraan netistä

Helpota arkeasi ja varaa talonmies helposti suoraan netistä!
Palvelun hinta on 35–40€ / tunti (sis. alv 24%). Niin yksityisille kuin taloyhtiöille!

Toteutamme työmme aina ammttitaidoilla, laadukkaasti ja ennen kaikkea aikataulussa. Otamme huomioon aina asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset. Etsitään yhdessä juuri sinulle tarkoituksenmukaiset ja sopivat talonmiespalvelut

Nurmikonleikkuu
Lumen luominen
Hiekoitukset
Maalaukset
Elektroniikka apu
Haravointi

Porraskäytävien siivoukset
Putkien avaukset
Lapiointi
Yleiset asennustyöt
Pienet remonttitoimenpiteet
Muut pienet korjaukset/huollot

Katon pesu, huolto ja pinnoitus

Kattopesut, kattopinnoitukset, kattomaalaukset
Pori, Satakunta

Vuotaako katto? Kaipaisiko kiinteistösi katon maalausta? Katon pesu ja pinnoitus antaa sammaloituneelle tai likaiselle katollesi uuden loisteen! Likainen katto altistuu helposti kosteudelle ja huoltamaton katto saattaakin aiheuttaa kosteusvaurioita ja tulla erittäin kalliiksi. Tarjoamme kattopesut kaikille kattotyypeille ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

Kaipaako kattosi pesua tai huoltoa?

Katolle kertyneet roskat, neulaset ja lehdet aiheuttavat sammaloitumista ja jäkälöitymistä.  Kattopesu on oivallinen keino päästä roskista eroon, estää kosteusongelmat sekä antaa katolle aivan uusi ilme. Muista siis säännölliset kattopesut!

Kattoremontti vai kattopinnoitus?

Katon pinnoitus on edullisempi vaihtoehto täydelliselle kattoremontille. Katon pinnoitus hidastaa sammaloitumista, estää kosteuden imeytymistä ja pidentää katon käyttöikää. Säännölliset kattopesut ja kattopinnoitukset auttavat suojaamaan kattoasi pakkasen aiheuttamilta ongelmilta. Huolehtimalla kattosi kunnosta lykkäät kallista kattoremonttia.

Pihatyöt, pensasaidan leikkaus

Kaikki piha- ja puutarhatyöt ammattitaidolla
Pori, Satakunta

Kodiltec Oy tarjoaa laadukkaat pihatyöt Porissa ja Satakunnassa. Huolehdimme pihatöistäsi ympäri vuoden aina kesäisistä pensasaitojen leikkauksista ja nurmikon leikkauksesta talvisiin lumitöihin ja lumenpudotuksiin.

Kaunis puutarha vaatii ennen kaikkea jatkuvaa huolenpitoa ja tarkkuutta. Pensaat ja pensasaidat tulee leikata ja siistiä vuosittain, jotta ne pitävät kauniin muotonsa ja ihannekorkeutensa.

Teemme kaikki pihatyöt ja pensasaitojen leikkuut avaimet käteen -periaatteella. Siivoamme jälkemme ja kuljetamme pensasjätteet mukanamme.

 

Laitetaan pihasi kukoistamaan!

Pihatyöt
Pensaiden ja pensasaidan leikkaus
Pensaiden ja kuusiaitojen alasleikkaukset
Nurmikon leikkuu
Lumityöt
Lumen pudotukset

Lumityöt, lumenpudotukset

Pori, Satakunta

Pääsikö talvi yllättämään? Eikö tahdo löytyä aikaa lumitöihin? Hoidamme lumityöt ammattitaidolla Porin ja Satakunnan alueella.

Valtavat lumimassat ovat turvallisuusriski niin itsellesi kuin kiinteistöllesi. Kattolumityöt ja lumen pudotukset tulisi antaa ammattilaisen hoidettaviksi, jotta vältytään liukastumisilta, tapaturmilta eikä vahingoiteta kattoa ja kattorakenteita.

Tilaa lumityöt ja lumenpudotukset meiltä, niin vältytään ikäviltä yllätyksiltä!

Asiakkaidemme käytössä on päivystyspalvelu 24/7.

Ota yhteyttä

24h huoltopäivystys

Email 

sarra@kodiltec.com
jussi@kodiltec.com

Kodiltec Oy

Y-tunnus: 3009298-9
Varpushaukantie 4 AS 7
28220 Pori